Om Sweden Barmanagement

Sweden Barmanagement AB startades för kärlek till bartenderbranschen. Efter många år av eget lärande och erfarenheter rikare är det vår tur att ge tillbaka till branschen och låta den fortsätta utvecklas. Med Bartenderbolaget (utbildning) & Barstaff (bemanning) under samma tak vill vi göra allting lättare för dig som bartender och arbetsgivare att göra det ni är bra på.

Vi matchar arbetssökande mot arbetsgivare inom bartenderbranschen och ger dig automatiskt ett bredare urval från vårt nätverk av bartenders.

Om Barstaff

Barstaff är framtaget från hjärtat till barbranschen. Vi vet alla som jobbar i branchen hur många jobbmöjligheter det finns, men när det väl kommer till kritan så vet man inte vart man ska vända sig. Vår ide och tanke är simpel – vi vill skapa det naturliga bollplanket för barer, events och mässor där arbetsgivare kan lägga upp jobbannonser och bredda sina val i vårt nätverk av tusentals kvalificerade bartenders.

Ett självklart första val är att kunna handplocka en bartender genom rekommendationer men med mindre tid för arbetsgivare, barchefer så är det alltid bra att ha fler valmöjligheter från den stad du finns i, grannstäder, Sverige och hela världen via oss. Dels för att få en bra rekrytering som passar behövet, men framförallt för att spara in tid så ni kan göra det ni gör bäst – driva era verksamheter.

Om Bartenderbolaget

Vill du få en bredare utbildning eller bättra på dina bartenderkunskaper? Bartenderbolaget är idag Sveriges mest utvecklande bartenderutbildning med kurser just anpassade för dig. Gå in på www.bartenderbolaget.se och kolla in våra kurser och erbjudanden:

  •  Bartenderutbildning Grundkurs
  •  Barmästareutbildning
  • Vidareutbildning Steg 2
  •  Avancerad Flairutbildning

Skriv in rabattkoden barstaff när du bokar och få 500kr rabatt idag!